Kako da napravim novu stranicu u meniju?

Pogledajte ovaj video i saznajte kako na najbrži način i najjednostavnije da napravite novu stranicu vidljivu u meniju.

Da bi ste pristupili Editoru za izmene Vašeg sajta potrebno je da se prijavite na Vaš WebExpress nalog (klikom na dugme "Uloguj se" u gornjem levom uglu), zatim udjete u Kontrolnu sobu i kliknete na link ''Sajt Editor'' pored sajta čiji izgled želite da promenite.


1. U Sajt Editor-u u gornjem levom uglu kliknite na link ''Web stranice''.
2. Pojaviće se meni sa spiskom stranica vidljivih u meniju sajta (Stranice menija), stranicama koje nisu vidljive u meniju a nalaze se na Vašem sajtu (Interne stranice) i link ''Dodaj novu stranicu''; da biste napravili novu stranicu kliknite na link ''Dodaj novu stranicu''.
3. U sledećem koraku pojaviće se Pop-Up u kojem možete izabrati izgled stranice koju želite da dodate. Klikom na naslov neke od stranica na desnoj strani će Vam se prikazati izgleda izabrane stranice.
4. Nakon što izaberete željeni izgled stranice, u polju ''Naziv stranice'' unesite željeni naziv Vaše nove stranice. Ukoliko već postoji stranica na sajtu istog naziva kao naziv koji ste uneli za Vašu novu stranicu, moraćete da promenite naziv Vaše nove stranice.
5. Kliknite na "kockicu" (check-box) pored teksta ''Vidljiva u meniju'' da bi stranica bila vidljiva u meniju. Ukoliko to ne uradite stranica će biti dodata sajtu ali neće biti vidljiva u meniju sajta, tako možete da napravite stranice koje ćete vezati putem linka ili dugmeta sa drugim stranicama koja se ne vidi u meniju sajta.
6. Kliknite na dugme ''Kreiraj novu stranicu'' i Vaša nova stranica će biti dodata pod stavkom ''Stranice menija'' .

Više o tome kako da uredite tekst, slike i ostale delove stranice Vašeg sajta možete videti  na stranici Kako da napravim stranicu?