Napravite besplatan sajt koristeći Vaš Fejsbuk nalog


Pogledajte ovaj video i saznajte kako na najbrži način i najjednostavnije napraviti besplatan sajt za manje od 5 minuta.

1. Na sajtu www.webexpress.rs u meniju kliknite na "Izaberi sajt"
2. Na sledećoj stranici će Vam se prikazati sajtovi koje smo pripremili za Vas
3. Ako kliknete na neki od sajtova koji Vam se svidjaju možete videti kako oni izgledaju u stvarnosti.
4. Ako je sajt pripremljen da podržava i mobilne telefone u gornjem levom uglu klikom na mobilni ili tablet možete videti i kako taj sajt izgleda na manjim ekranima.
5. Kada izaberete sajt koji Vam se najviše svidja kliknite na dugme u gornjem desnom uglu "Napravi Sajt"
6. Pojaviće se Pop-Up putem kojeg se možete prijaviti na WebExpress koristeći Vaš Fejsbuk, Google+ ili WebExpress nalog. Ovaj video objašnjava kako se to radi korišćenjem Vašeg fejsbuk naloga pa zato kliknite na dugme "FACEBOOK".
7. Ako već niste ulogovani na Fejsbuk, bićete prebačeni na fejsbuk stranicu za logovanje a ako jeste videćete odmah prozor za ime Vašeg sajta. Ne zaboravite da prilikom logovanja na Vaš Fejsbuk nalog WebExpress.rs neće nikada od Vas ili Fejsbuka tražiti Vaše korisničko ime ili lozinku niti ćemo Vam ikada poslati email u kojem Vam "navodno" WebExpress traži podatke za pristup Fejsbuku.
8. Nakon uspešnog logovanja u prozoru "Napravite Vaš sajt" unesite ime Vašeg sajta. Ako je ime koje ste želeli već registrovano i zauzeto probajte sa kombinacijom imena i brojeva ili jednostavno promenite ime dok ne nadjete slobodno.
9. Kada izaberete ime pojaviće se prozor sa obaveštenjem da je Vaš sajt uspešno registrovan sa ispisanim url-om odnosno nazivom internet stranice Vašeg sajta.
10. Klikom na dugme "Kontrolna Soba" dolazite na stranicu koja Vam omogućava da Uredite svoj sajt, da organizujete Vaš multimedijalni sadržaj i da koristite razne Web Alate.
11. Klikom na dugme "Uredi sajt" sa istog prozora ili klikom na dugme "Sajt Editor" iz Kontrolne sobe možete odmah početi da sredjujete i organizujete Vaš sajt.

Više o tome kako da uredite tekst, slike i ostale delove stranice Vašeg sajta možete pročitati na stranici Kako da napravim stranicu?