Kako da obrišem stranicu sa sajta?

Naučite kako na najbrži način i najjednostavnije da obrišete stranicu sa Vašeg sajta

Da bi ste pristupili Editoru za izmene Vašeg sajta potrebno je da se ulogujete na Vaš WebExpress nalog, udjete u Kontrolnu sobu i kliknete na link ''Sajt Editor'' pored sajta čiji izgled želite da promenite i pratite Video.

1. U Sajt Editor-u  u gornjem levom uglu kliknite na link ''Web stranice''.
2. Pojaviće se meni sa spiskom stranica vidljivih u meniju sajta (Stranice menija), stranicama koje nisu vidljive u meniju sajta a nalaze se na Vašem sajtu (Interne stranice) i link ''Dodaj novu stranicu'', desno pored naslova stranice koju  želite da obrišete sa Vašeg sajta kliknite na sličicu koja podseća na zubčanik (link ''Edit page'').
3. Pojaviće se Pop-Up sa naslovom ''Web stranice'', u meniju kliknite na link ''Obriši''.
4. Da bi izbrisali Vašu stranicu sa sajta kliknite na dugme ''Obriši trenutnu stranicu'' koje se nalazi u donjem desnom uglu.
5. U sledećem koraku pojaviće se Pop-Up sa naslovom ''Pažnja'' u kojem je  potrebno da  potvrdite da želite da izbrišete Vašu stranicu sa sajta klikom na dugme ''Potvrdi'' koje se nalazi u donjem desnom uglu.

Više o tome kako da unesete kontak e-mail adresu, promenite izgled pozadine i teksta za ceo Vaš sajt možete videti  na stranici Podešavanja za ceo sajt?