Kako da povežem sadržaj sa stranicom?

Naučite kako da povežete neki sadržaj sa stranicama Vašeg sajta i kako da promenite tekst na dugmetu koje vodi na tu stranicu.

1. U Sajt Editoru, kursor postavite na sadržaj koji želite da promenite dok vam se ne pojavi okvir oko sadržaja. 
2. U gornjem desnom uglu sadržaja kliknite nalink ''Opcije''. Otvoriće Vam se meni sa opcijama koje su Vam dozvoljene za izabrani sadržaj. Izaberite opciju ''Poveži sa stranicom''.
3. Otvoriće Vam se Pop-Up sa naslovom ''Poveži sa stranicom'' u kojem možete izabrati stranicu sajta sa kojom želite da povežete sadržaj ili da napravite novu stranicu sa kojom ćete povezati sadržaj klikom na link ''+ Dodaj novu stranicu''.

4. Pošto izaberete željenu stranicu kliknite na nju i sadržaj će biti povezan sa izabranom stranicom preko dugmeta ''Pročitaj Više'' koje se pojavilo u okviru sadržaja.
5. Ako želite da promenite tekst dugmeta "Pročitaj više" kliknite opet na "Opcije", izaberite "Text linka" i u Prozoru koji Vam se otvorio upišite novo ime za dugme.


Više o tome kako da uredite tekst, slike i ostale delove stranice Vašeg sajta možete videti  na stranici Kako da napravim stranicu?