Kako da promenim boju pozadine i izgled teksta za ceo sajt?

Pogledajte ovaj video i saznajte kako na najbrži način i najjednostavnije promenite boju pozadine i izgled teksta za ceo sajt.

Da bi ste pristupili Editoru za izmene Vašeg sajta potrebno je da se ulogujete na Vaš WebExpress nalog, udjete u Kontrolnu sobu i kliknete na link ''Sajt Editor'' pored sajta čiji izgled želite da promenite.

1. U glavnom meniju Sajt Editor-a sa leve strane kliknite na link ''Podešavanja''.
2. Pojaviće se lista opcija za podešavanje sajta. Kliknite na opciju ''Promeni izgled(css styles) sajta'' .
3. U sledećem koraku pojaviće se Pop-Up sa naslovom ''Styles'' u kojem možete izabrati željene izmene pozadine i izgleda teksta na Vašem sajtu.
4. Za promenu boje i slike pozadine sajta izaberite karticu ''Pozadina'', za svaki deo stranice sajta izaberite željenu boju tako što ćete kliknuti na naziv dela stranice (npr. Centralni deo stranice) i za izabrani deo sajta izabrati boju (izborom boje ili unosom koda za boju).
5. Za promenu teksta celog sajta izaberite karticu ''Fontovi'', za svaki deo teksta  na stranici (npr. Naslov stranice) izaberite željenu boju i font .
6. Nakon što unesete željne izmene kliknite na ''Sačuvaj'' u donjem desnom uglu Pop-Up prozora i Vaše izmene će biti prikazane na sajtu.
7. VAŽNO : Ukoliko istovremeno postoje izmene za izgled pozadine i/ili teksta za STRANICU i izmene za izgled pozadine i/ili teksta za CEO SAJT, prioritet će imati (tj. biće prikazane) izmene koje ste izvršili za stranicu Vašeg sajta.

Više o tome kako da uredite tekst, slike i ostale delove stranice Vašeg sajta možete videti na stranici Kako da napravim stranicu?