Kako da promenim ime stranice?

Naučite kako na najbrži način i najjednostavnije da promenite ime stranice na sajtu

Da bi ste pristupili Editoru za izmene Vašeg sajta potrebno je da se ulogujete na Vaš WebExpress nalog, udjete u Kontrolnu sobu i kliknete na link ''Sajt Editor'' pored sajta čiji izgled želite da promenite i pratite Video.


1. U Sajt Editor-u  u gornjem levom uglu kliknite na link ''Web stranice''.
2. Pojaviće se meni sa spiskom stranica vidljivih u meniju sajta (Stranice menija), stranicama koje nisu vidljive u meniju sajta a nalaze se na Vašem sajtu (Interne stranice) i link ''Dodaj novu stranicu'', desno pored naslova stranice čije ime želite da promenite kliknite na sličicu koja podseća na zubčanik (link ''Edit page'').
3. U sledećem koraku pojaviće se Pop-Up sa naslovom ''Web stranice'', u polju ''Naziv web stranice''  unesite novo ime Vaše stranice koje će se ispisivati u okviru sajta ( u meniju sajta, u meniju SiteEditora, za povezivanje sa sadržajem itd.). Da bi ste promenili naslov stranice koji se ispisuje na TAB-u (kartici) pretraživača i kao naziv stranice u vrhu pretraživača na kartici SEO unesite željeni naslov stranice u polje ''SEO Naslov stranice''.
4. Nakon što ste uneli novi naziv za stranicu, u donjem desnom uglu Pop-Up prozora kliknite na dugme ''Sačuvaj'' kako bi novi naziv stranice bio sačuvan.


Više o tome kako da unesete kontak e-mail adresu, promenite izgled pozadine i teksta za ceo Vaš sajt možete videti  na stranici Podešavanja za ceo sajt?