Kako da promenim redosled stranica u meniju?

Pogledajte ovaj video i saznajte kako na najbrži način i najjednostavnije promenite redosled  stranica u meniju Vašeg sajta.

Da bi ste pristupili Editoru za izmene Vašeg sajta potrebno je da se ulogujete na Vaš WebExpress nalog, udjete u Kontrolnu sobu i kliknete na link ''Sajt Editor'' pored sajta čiji izgled želite da promenite.

1. U glavnom meniju Sajt Editor-a sa leve strane kliknite na link ''Web stranice''.
2. Pojaviće se meni sa spiskom stranica vidljivih u meniju sajta (Stranice menija), stranicama koje nisu vidljive u meniju sajta a nalaze se na Vašem sajtu (Interne stranice) i link ''Dodaj novu stranicu'', redosled možete promeniti samo za stranice koje su nabrojane pod stavkom ''Stranice menija''.
3. U sledećem koraku jednostavno pritisnite i držite levi taster miša na stranici koju želite da pomerite u trenutnom redosledu stranica u meniju i prevucite je do pozicije na koju želite da postavite stranicu.
4. Kada stranicu prevučete do željene pozicije pustite taster miša i vaša stranica će biti postavljena na željeno mesto u meniju.

Više o tome kako da unesete kontak e-mail adresu, promenite izgled pozadine i teksta za ceo Vaš sajt možete videti  na stranici Kako da promenim izgled za ceo sajt?