Kako da se registrujem na Webexpress?

Pogledajte ovaj video i saznajte kako na najbrži način i najjednostavnije napraviti besplatan sajt prijavljivanjem na WebExpress za manje od 5 minuta.

1. U gornjem desnom uglu kliknite na "Uloguj se".
2. Pojaviće se Pop-Up putem kojeg se možete prijaviti na WebExpress koristeći Vaš Fejsbuk, Google+, WebExpress nalog i tražiti novu lozinku. Ovaj video objašnjava kako da se prijavite na WebExpress i zato klilknite na link ''Prijavite se za WebExpress''.
3. U sledećem koraku treba da unesete Vaše ime, prezime i e-mail adresu. Uneti podaci se vezuju za Vaš nalog i bitno je da podaci budu istiniti i ispravni.
4. Nakon unosa podataka kliknite na dugme ''Prijavi me'' nakon čeka će Vam na e-mail adresu koju ste naveli u predhodnom koraku biti poslat e-mail sa linkom za aktivaciju Vašeg naloga i lozinka za pristup nalogu.

5. Klikom na link za aktivaciju iz e-maila pristupićete stranici za aktivaciju Vašeg naloga gde treba da unesete lozinku koju ste dobili u e-mailu.

6. Nakon unosa lozinke kliknite na dugme ''AKTIVIRAJ NALOG'' .

7. U sledećem koraku pristupićete stranici "Kontrolna Soba" na Vašem nalogu koja Vam klikom na dugme "NAPRAVI NOVI SAJT" omogućava da izaberete izgled Vašeg novog sajta a zatim i da uredite svoj sajt, da organizujete Vaš multimedijalni sadržaj i da koristite razne Web Alate.

Više o tome kako da uredite tekst, slike i ostale delove stranice Vašeg sajta možete pročitati na stranici Kako da napravim stranicu?