Kako da sredim stranicu?

Pogledajte ovaj video i saznajte kako da ubacite tekst i sliku na stranicu. Da bi ste pristupili Editoru za izmene Vašeg sajta potrebno je da se ulogujete na Vaš WebExpress nalog, udjete u Kontrolnu sobu i kliknete na link ''Sajt Editor'' pored sajta čiji izgled želite da promenite.

1. U Sajt Editoru, kursorom stanite na centralni deo stranice dok vam se ne pojavi okvir oko sadržaja stranice.
2. U gornjem desnom uglu stranice kliknite na link ''Opcije''. Otvoriće Vam se meni sa opcijama koje su Vam dozvoljene za izabranu stranicu. Izaberite opciju ''Postavi Sliku/Video''.
3. Otvoriće Vam se Pop-Up sa naslovom ''Izaberi Sliku/Video'' u kojem možete izabrati sliku koju želite da ubacite na sajt. Pošto izaberete sliku kliknite na ''OK'' u donjem desnom uglu Pop-Up prozora. Vaša slika je dodata na stranicu.
4. Da bi ubacili tekst stanite kursorom na centralni deo prozora, dok Vam se ne pojavi okvir oko sadržaja koji želite da promenite i u gornjem desnom uglu kliknite na ''Opcije''.
5. U meniju ''Opcije'' izaberite ''Promeni tekst sa editorom'', otvoriće Vam se Pop-Up sa naslovom ''Text Editor'' u koji možete ubaciti naslov, kratak tekst i sadržaj na stranicu (naslov, kratak tekst i sadržaj se pojavljuju kao pasusi na stranici po redosledu navodjenja).
6. Kliknite na dugme ''Sačuvaj'' i novi sadržaj će biti dodat.
7. Tekst možete iskopirati iz nekog drugog fajla u Text Editor ali ćemo vam u tom slučaju prekopirati samo sadržaj teksta bez formatiranja, boja i veličine slova.
8. Sve ove promene možete odraditi i direktnim klikom na delove sadržaja (tekst ili slika/video) nakon čega će Vam se pojaviti kursor na mestu gde ste kliknuli ili popup za dodavanje slike/video koji želite da promenite.

Više o tome kako da uredite tekst, slike i ostale delove stranice Vašeg sajta možete videti  na stranici Kako da sredim sadržaj na stranici?