Kako da vratim prvobitni izgled teksta na stranici?

Video tutorijl prikazuje na koji način možete da vratite prvobitni izgled teksta na stranici sajta.

1. U glavnom meniju Sajt Editor-a sa leve strane kliknite na link ''Web stranice''.
2. Pojaviće se meni sa spiskom stranica vidljivih u meniju sajta (Stranice menija), stranicama koje nisu vidljive u meniju sajta a nalaze se na Vašem sajtu (Interne stranice) i link ''Dodaj novu stranicu'', desno pored naslova stranice čiji tekst želite da promenite kliknite na sličicu nalik na zupčanik (link ''Edit page'').
3. U sledećem koraku pojaviće se Pop-Up sa naslovom ''Web Stranice'' u kojem imate ponudjene opcije za izmenu naziva stranice, SEO podešavanja za stranicu, Podešavanja društvenih mreža, brisanje stranice i ono što je nama potrebno, kartica ''Stilovi'', za promenu izgleda stranice.
4. Kliknite na karticu ''Stilovi'' a zatim na dugme ''Promeni stilove za stranicu''.
5. U slučaju da ste uneli neke izmene u Pop-Up prozoru ''Web Stranice'' pre nego što ste kliknuli na dugme '"Promeni stilove za stranicu" pojaviće se Pop-up sa naslovom ''Pažnja'' u kojem obavezno kliknite na dugme ''Potvrdi'' kako bi promene bile sačuvane.
6. Za promenu teksta na stranici sajta izaberite karticu ''Fontovi'', za svaki deo teksta na stranici (npr. Naslov stranice) proverite da li ste uneli izmene, u slučaju da jeste da bi ste vratili originalnu boju teksta, ispod polja za boju teksta kliknite na link '' Poništi boju'' čime ćete poništiti promenu boje koju ste uneli i vratiti originalnu boju za željeni tekst.
7. Da bi ste vratili originalni font i veličinu teksta, iz padajućeg menija izaberite opciju ''standardna'' čime ćete izgled teksta vratiti na stanje pre promena koje ste izvršili.
8. Ponovite korake 5 i 6 za sve tekstove na sajtu kako bi vratili originalni tj. početni izgled sajta pre promena koje ste napravili.
9. Nakon što poništite sve izmene koje ste napravili kliknite na ''Sačuvaj'' u donjem desnom uglu Pop-Up prozora i Vaše izmene će biti prikazane na sajtu.

Više o tome kako da unesete kontak e-mail adresu, promenite izgled pozadine i teksta za ceo Vaš sajt možete videti na stranici Kako da promenim izgled za ceo sajt?