Kako da vratim prvobitnu boju pozadine i izgled teksta za ceo sajt?

Pogledajte ovaj video i saznajte kako da vratite prvobitnu boju pozadine i izgled teksta za ceo sajt.

Da bi ste pristupili Editoru za izmene Vašeg sajta potrebno je da se ulogujete na Vaš WebExpress nalog, udjete u Kontrolnu sobu i kliknete na link ''Sajt Editor'' pored sajta čiji izgled želite da promenite.

1. U glavnom meniju Sajt Editor-a sa leve strane kliknite na link ''Podešavanja''.
2. Pojaviće se lista opcija za podešavanje sajta. Kliknite na opciju ''Promeni izgled(css styles) sajta''.
3. U sledećem koraku pojaviće se Pop-Up sa naslovom ''Styles'' u kojem će biti prikazani boja i izgled pozadine kao i izgled teksta na Vašem sajtu.
4. Za promenu boje izaberite karticu ''Pozadina'', za svaki deo stranice sajta proverite da li je promenjena boja tako što ćete kliknuti na naziv dela stranice (npr. Centralni deo stranice).
5. Za izabrani deo sajta da bi ste vratili prvobitnu boju i izgled pozadine potrebno je da poništite boju klikom na link ''Poništi boju''.
6. Da bi ste vratili prvobitni izgled teksta celog sajta izaberite karticu ''Fontovi'', za svaki deo teksta  na stranici (npr. Naslov stranice) u padajućem meniju za izbor fonta i veličinu teksta izaberite opciju ''standardna'' i poništite boju teksta klikom na link ''Poništi boju''.
7. Nakon što unesete izmene kliknite na dugme ''Sačuvaj'' u donjem desnom uglu Pop-Up prozora i Vaše izmene će biti prikazane na sajtu.

Više o tome kako da uredite tekst, slike i ostale delove stranice Vašeg sajta možete videti na stranici Kako da napravim stranicu?