Kako da vratim prvobitnu boju stranice?

Uz pomoć ovog Video tutorijala naučićete kako da vratite prvobitnu boju stranice Vašeg sajta.

1. U glavnom meniju Sajt Editor-a sa leve strane kliknite na link ''Web stranice''.
2. Pojaviće se meni sa spiskom stranica vidljivih u meniju sajta (Stranice menija), stranicama koje nisu vidljive u meniju sajta a nalaze se na Vašem sajtu (Interne stranice) i link ''Dodaj novu stranicu'', desno pored naslova stranice čiji tekst želite da promenite kliknite na sličicu nalik na zupčanik (link ''Edit page'').
3. U sledećem koraku pojaviće se Pop-Up sa naslovom ''Web Stranice'' u kojem imate ponudjene opcije za izmenu naziva stranice, SEO podešavanja za stranicu, Podešavanja društvenih mreža, brisanje stranice i ono što je nama potrebno, kartica ''Stilovi'', za promenu izgleda stranice.
4. Kliknite na karticu ''Stilovi'' a zatim na dugme ''Promeni stilove za stranicu''.
5. U slučaju da ste uneli neke izmene u Pop-Up prozoru ''Web Stranice'' pre nego što ste kliknuli na dugme '"Promeni stilove za stranicu" pojaviće se Pop-up sa naslovom ''Pažnja'' u kojem obavezno kliknite na dugme ''Potvrdi'' kako bi promene bile sačuvane.
6. Za promenu boje pozadine na stranici sajta izaberite karticu ''Pozadina'', za svaki deo  stranice (npr. Centralni deo stranice) proverite da li ste menjali  boju pozadine, u slučaju da jeste da bi ste poništili boju izabranog dela stranice kliknite na link ''Poništi boju'' koji se nalazi ispod polja ''Izaberite boju pozadine sajta''.
7. Nakon što unesete željene izmene za sve delove stranice kliknite na ''Sačuvaj'' u donjem desnom uglu Pop-Up prozora i Vaše izmene će biti prikazane na sajtu.

Više o tome kako da unesete kontak e-mail adresu, promenite izgled pozadine i teksta za ceo Vaš sajt možete videti na stranici Kako da promenim izgled za ceo sajt?