Kako da vratim prvobitnu veličinu i izgled teksta u meniju?

Uz pomoć ovog Video tutorijala naučićete kako da vratite prvobitnu veličinu i izgled teksta u meniju Vašeg sajta.

1. U Sajt Editoru, kursor postavite na meni dok se oko njega ne pojavi okvir.
2. U gornjem desnom uglu okvira oko menija pojaviće se plavo polje sa naslovom ''Meni'', kliknite na plavo polje sa naslovom ''Meni'' kako bi ste otvorili opcije koje su Vam dostupne sa rad sa menijem.
3. Iz padajućeg menija kliknite na opciju '' Stilovi menija'', otvoriće Vam se Pop-Up sa naslovom ''Stilovi menija'' gde možete menjati izgled pozadine menija i izgled teksta korišćenog u meniju (tzv. Font menija).
4. Kliknite na karticu ''Fontovi menija''.
5. U kartici ''Neaktivan link'' izaberite vrednost ''standardna'' iz padajućih menija ''Izaberite font'' i ''Veličina teksta''  i tako ćete  vratiti prvobitni izgled i veličinu teksta za Neaktivan link u meniju (izgled stavke menija kada niste pozicionirali kursor na stavku menija).
6. Kliknite na karticu ''Aktivan link'' i izaberite vrednost ''standardna'' iz padajućih menija ''Izaberite font'' i ''Veličina teksta''  i tako ćete  vratiti prvobitni izgled i veličinu teksta za Aktivan link u meniju (izgled stavke menija kada ste pozicionirali kursor na stavku menija i kada ste kliknuli na stavku menija).
7. Pošto unesete željene izmene kliknite na dugme ''Sačuvaj'' u donjem desnom uglu Pop-Up prozora kako bi izmene bile sačuvane.

Da bi ste naučili kako da pripremite i ubacite sliku na Vaš sajt posetite stranicu Kako da ubacim sliku na sajt.