Video tutorijali.

Na ovoj stranici možete pronaći video tutorijale o tome kako da sami napravite besplatan sajt na WebExpress.rs. Video tutorijali objašnjavaju  prijavljivanje na WebExpress i registrovanje sajta, pravljenje stranice sajta, dodavanje novog sadržaja sajta, podešavanja za ceo sajt i još mnogo toga.

Kako da napravim stranicu?

Video tutorijali koji objašnjavaju kako da promenite ime stranice, kako da promenite naslov stranice za pretraživač, kako da ubacite novu stranicu, kako da promenite ili dodate sadržaj na stranice, kako da promenite boju pozadine, font i boju teksta na stranici i ostale opcije koje Vam omogućavaju da organizujete stranice Vašeg sajta na najbolji način.Pogledaj sve tutorijale

Kako da sredim sadržaj na stranici?

U ovoj grupi se nalaze video tutorijali koji objašnjavaju rad sa sadržajem: naslovima, paragrafima, slikama/video, tekstom. Naučite kako da promenite sliku i tekst za sadržaj, kako da promenite redosled sadržaja na stranici, kako da povežete sadržaj sa stranicom sajta, kako da napravite link od dela teksta na stranici, kako da promenite izgled linka, kako da ubacite dokument na sajt i kako da izbrišete sadržaj sa stranice.


Pogledaj sve tutorijale

Kako da ubacim sliku na sajt?

Uz pomoć ove grupe tutorijala naučićete kako da pripremite i ubacite sliku na Vaš sajt, kako da promenite sliku u slajderu, kako da promenite tekst koji se prikazuje u slajderu prilikom prikaza slike i kako da promenite logo na Vašem sajtu.Pogledaj Sve Tutorijale

Podešavanja

U ovom delu su opisana "globalna" podešavanja Vašeg sajta. Pogledajte video tutorijale i saznajte kako da promenite logo kada izbrišete sliku sa sajta, promenite pozadinu i izgled teksta za ceo sajt, kako da unesete e-mail adresu za kontakt, kako da unesete linkove društvenih  mreža i podesite  google mapu i još mnogo drugih korisnih opcija koje će Vam pomoći da Vaš sajt ne bude samo prezentacija nego da ima mogućnost povezivanja sa Vašim korisnicima.

Pogledaj sve tutorijale